Valmentajat

Anu Nieminen, päävalmentaja

Anu Niemisellä on laaja kokemus sulkapallosta, niin huippu-urheilijana kuin valmentajanakin. Anu on osallistunut olympialaisiin pelaajana neljästi ja maailmanlistalla hän on parhaimmillaan ollut kaksinpelissä sijalla 13 ja nelinpelissä sijalla 16. Anu asui Tanskassa 20 vuotta, jossa urheilijauran jälkeen keskittyi valmennukseen ja perusti oman valmennuskeskuksen, Copenhagen Badminton Centerin. Anu muutti takaisin Suomeen vuonna 2016, jonka jälkeen toimi sulkapallon Suomen maajoukkueen valmentajana. Hän aloitti Suomen Sulkapalloliiton päävalmentajana tammikuussa 2018.

Kasperi Salo, maajoukkuevalmentaja

Kasperi Salo on miesten kaksinpelin kaksinkertainen Suomen mestari ja omalla pelaajaurallaan edustanut Suomea Ateenan Olympiakisoissa 2004. Suomen Sulkapalloliiton olympiavalmentajana Kasperi Salo toimi Lontoon olympiadilla ja kisoissa 2012. Parhaimmillaan Salo on ollut miesten kaksinpelissä maailman rankingin sijalla 17. Hän on toiminut maajoukkuevalmentajana vuodesta 2018 lähtien. Kasperi tekee töitä Sulkapallon Valmennuskeskuksessa sekä Mäkelänrinteen urheilulukiossa.
Seuraa Instassa @coachingelamaa

Jaana Nurminen, fysioterapeutti

Jaana on fysioterapeutti, pilates-ohjaajaa, sps-ohjaaja, liikkeen ja liikkumisen rakastaja sekä aiemmalta ammatiltaan tanssija. Jaana tekee vastaanottotyötä Art Fysiolla ja lisäksi häntä voi nähdä urheilijoiden kanssa eri halleilla, saleilla ja kentillä. Maajoukkueen fysioterapeuttina hän aloitti syksyllä 2018. Instassa @fysioattitude