Tässä on uusi maajoukkue

Sulkapalloliiton pyörittämän Valmennuskeskuksen tavoitteena on kerätä parhaat pelaajat yhteen ja tarjota heille mahdollisuudet kansainvälisen vaatimustason harjoitteluun ja oman kansainvälisen maksimin tavoitteluun.

Valmennuskeskus koostuu maajoukkueesta, sparriryhmästä sekä Märskystä.

Tammikuusta 2021 alkaen sulkapallon maajoukkueeseen kuuluvat seuraavat pelaajat: Kalle Koljonen, Eetu Heino, Anton Kaisti, Iikka Heino, Jesper Paul, Anton Monnberg, Tony Lindelöf, Joonas Korhonen, Nella Siilasmaa ja Hanna Karkaus. Lisäksi Joakim Oldorff kuuluu Nuoret huiput -ryhmään.

Maajoukkuepelaajille on harjoitusten lisäksi tarjolla oman kansainvälisen maksimin tavoittelemista tukevia lisäpalveluja, kuten lääkäri-, fysio-, fysiikka-, ravinto- ja psyykkisen valmennuksen palvelut.

Maajoukkueen lisäksi Valmennuskeskuksessa harjoittelevat sparripelaajina Pegah Valijani, Miika Lahtinen, Jere Övermark, Justus Kilpi ja Juha Honkanen. Sparripelaajat ovat maajoukkueen harjoittelun kannalta elintärkeitä, koska he tuovat harjoituksiin monipuolisuutta ja mahdollistavat erilaisen harjoittelun.

Valmennuskeskuksen päävalmentajana toimii 2.5.2021 asti Teguh Santoso.

-I am really happy with this group. We got a lot of players to come back to training and also brand new ones. I think this will be a solid team and we will be able to train together at a very high level, Teguh Santoso kommentoi.

Maajoukkue harjoittelee Ruskeasuolla päävalmentajan johdolla kuusi kertaa viikossa, joista tiistain ja perjantain treenit ovat yhteisharjoituksia sparrien kanssa.

Toiminta on pelaajille maksutonta.