Tervetuloa mukaan Valmennuskeskustoimintaan!

Sulkapalloliiton pyörittämän Valmennuskeskuksen tavoitteena on kerätä parhaat pelaajat yhteen ja tarjota heille mahdollisuudet kansainvälisen vaatimustason harjoitteluun ja oman kansainvälisen maksimin tavoitteluun. Valmennuskeskus koostuu maajoukkueesta, sparriryhmästä sekä Märskystä.

Maajoukkueeseen ja sparreihin otetaan uusia pelaajia puolivuosittain, Märskyn haetaan yhteishaun kautta keväisin.

Valmennuskeskuksen päävalmentajana toimii 2.5.2021 asti Teguh Santoso.

Maajoukkue harjoittelee Ruskeasuolla päävalmentajan johdolla kuusi kertaa viikossa, joista tiistain ja perjantain treenit ovat yhteisharjoituksia sparrien kanssa.

Maajoukkuepelaajat ja sparrit sitoutuvat Valmennuskeskuksen kriteereihin, arvoihin ja sääntöihin.

https://valmennuskeskus.sulkapallo.fi/2019/09/05/kriteerit-maajoukkuetoimintaan/

https://valmennuskeskus.sulkapallo.fi/valmennuskeskus/valmennuskeskuksen-arvot-ja-saannot/

Maajoukkuepelaajille on harjoitusten lisäksi tarjolla oman kansainvälisen maksimin tavoittelemista tukevia lisäpalveluja, kuten lääkäri-, fysio-, fysiikka-, ravinto- ja psyykkisen valmennuksen palvelut.

Sparrina voit kehittää omaa peliäsi huippuolosuhteissa maajoukkuepelaajien kanssa. Sparripelaajat ovat maajoukkueen harjoittelun kannalta elintärkeitä, koska he tuovat harjoituksiin monipuolisuutta ja mahdollistavat erilaisen harjoittelun.

Toiminta on pelaajille maksutonta.

Hae mukaan maajoukkueeseen lähettämällä vapaamuotoinen hakemus päävalmentajalle.
Kerro hakemuksessa oma sulkapallotaustasi, tämän hetkinen elämäntilanteesi ja ajatuksesi ja tavoitteesi huippu-urheiluun ja maajoukkueharjoitteluun liittyen.

Sparriksi voit hakea vapaamuotoisella kuvauksella omista tavoitteistasi ja harjoittelustasi.

Lähetä hakemus Teguh Santosolle osoitteella imamteguhsantoso@gmail.com 16.12.2020 mennessä, valmennustiimi tekee valinnat joulukuun aikana.