Maajoukkuevalmentaja Kasperi Salo jättää Sulkapalloliiton

Kasperi Salo lopettaa tehtävässä 5.10. Uuden maajoukkuevalmentajan etsiminen aloitetaan välittömästi.

-Yksi etappi on nyt takana. Minut pyydettiin mukaan Rio-projektiin ja, vaikka tiesin matkan olevan tuulinen, niin lähdin matkaan. Nyt on tuuli yltynyt liian kovaksi. Valitettavasti koin, että valmennuskeskuksen työlle ja kehittämiselle ei ollut enää hallituksen tukea. On aika siirtyä kohti uusia seikkailuja. Toivotan kaikkea hyvää, niin sulkapalloliiton henkilökunnalle kuin pelaajille, hän kertoo.

-Kapun lähtö on iso menetys ei ainoastaan maajoukkueelle, Märskylle ja Valmennuskeskukselle, vaan myös koko suomalaiselle sulkapallolle ja sen kehittämiselle. Kapu on ollut yksi pidetyimmistä henkilöistä sulkapalloyhteisössä ja hänen asiantuntemuksensa ja kokemuksensa on ollut erittäin arvokasta niin yksittäisten pelaajien kuin huippusulkapallon kehittämisessä yleensä. Toivotamme Kapulle parhainta menestystä hänen tulevissa haasteissaan, toimitusjohtaja Ville Valorinta kommentoi.

Sulkapalloliiton koko henkilönkunta kiittää Kasperi Saloa yhteisistä vuosista ja kaikesta siitä tuesta, jota hän on poikkeuksetta osoittanut meille kaikille yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.