Thomas Cup siirtyy vuoteen 2021

BWF on tänä aamuna ilmoittanut kisatapahtuman siirrosta. Tarkemmasta uudesta ajankohdasta tai tuolloin osallistuvista maista ei tässä vaiheessa ole tietoa.

Suomen joukkue ehdittiin valita ja siinä olisivat pelanneet:

Kaksinpelit: Kalle Koljonen, Eetu Heino, Joakim Oldorff, Valtteri Nieminen

Nelinpelit: Anton Kaisti, Anton Monnberg, Jesper Paul, Tony Lindelöf

-Valitsimme joukkueen kriteerien mukaisesti, mutta se, että kansainvälinen kilpaileminen on ollut maaliskuusta asti pysähdyksissä, aiheutti pohdintoihin tällä kertaa tietenkin erilaisia haasteita. Olimme tosi iloisia siitä, että kaikki meidän pelaajat olivat valmiita lähtemään reissuun ja saimme hyvän joukkueen kasaan näin lyhyellä varoitusajalla. Toivotaan, että samalla kokoonpanolla päästään vielä pelaamaan jossakin yhteydessä, päävalmentaja Anu Nieminen kommentoi.

Lue lisää