Suomen miesten joukkue kutsuttu Thomas Cupiin lokakuussa!

Thomas & Uber Cup kisataan ensimmäistä kertaa Euroopassa vuoden 1984 jälkeen, jolloin kilpailua alettiin pelata nykymuodossaan joka toinen vuosi. Tänä vuonna maailman parhaat pelaajat kokoontuvat Tanskaan Aarhusiin 3.-11.10.2020.

– Todella upea tilaisuus ja kokemus meille päästä Thomas Cup finaaleihin mukaan pelaamaan. Joukkue on ilmoitettava ensi viikon perjantaina 18.9. Käymme nyt valmentajatiimin kanssa joukkueen kokoonpanon eri vaihtoehdot läpi liiton arvokisakriteerejä noudattaen ja alamme sen jälkeen heti kasaamaan joukkuetta, päävalmentaja Anu Nieminen kommentoi.

Suomi on pelannut Thomas Cupin finaaleissa aiemmin yhden kerran vuonna 1994. Silloin joukkueessa taistelivat Mikael Segercrantz, Lasse Lindelöf, Jyri Aalto, Jari Eriksson, Tony Tuominen ja Robert Liljequist. Suomi nousi Euroopan karsintalohkossa kolmanneksi lyöden mm. Englannin ja Hollannin vahvat joukkueet ja selviytyi kisan lopputurnaukseen Jakartaan. Karsinnoissa joukkueessa pelasi myös Pontus Jäntti, joka muutti tämän jälkeen Malesiaan. Hänen paikkansa joukkueessa finaalivaiheessa otti Jari Eriksson.

Lisätietoja: https://denmark2020.dk/

Lisää asiasta huomenna julkaistavassa lehdistötiedotteessa.