Joukkue-EM: Aikuiset kotimatkalle, junnut starttasivat

2020 European Men´s & Women’s Team Championships
11.-16.2.2020, Lievin, Ranska
Continental Team Championships

Suomi-Slovenia 0-5

-Naiset pelasivat hyvän joukkuematsin Sloveniaa vastaan. Meillä oli mahdollisuuksia joissain matseissa jopa voittoon, mutta ehkä pelaajilta puuttui hieman itseluottamusta. Koko porukalle kuitenkin taas plussaa taistelusta ja hyvästä asenteesta, päävalmentaja Anu Nieminen kommentoi.

Tulokset

Suomi-Slovenia 5-0

-Miesten matsissa Sloveniaa vastaan kaksinpeleissä ei ollut missään vaiheessa tiukkaa, vaan kaikki matsit voitettiin helposti. Anton ja Oskari voittivat oman nelinpelinsä myös helpost,i mutta Iikan ja Joakimin neluri meni tiukemmaksi. Siitäkin tuli kuitenkin voitto ja oli kiva lopettaa viikko 5-0 voittoon, hän päättää.

Tulokset

2020 European U15 Championships
14.2-16.2.2020, Lievin, Ranska

Suomalaisjunnut aloittivat Jyri Aallon johdolla kisaurakkansa eilen perjantaina. Tässä on suomalaisten joukkue!

BRAHMAKAL, Sai Abhijna

HUKARI, Henna

KAIKKONEN, Tommi

MELLERI, Alvar

NANDIKONDA, Siri

NUMMI, Akseli

NYQVIST, Nella

OLDORFF, Oliver

SANTALAHTI, Tuulia

SILVOLA, Jasmin

Suomalaisten ottelut ja tulokset

Tänään lauantaina kentällä taistelevat Alvar Melleri ja Akseli Nummi poikien nelinpelissä, Tuulia Santalahti ja Jasmin Silvola tyttöjen nelinpelissä sekä Nella Nyqvist ja Oliver Oldorff kaksinpeleissä.

Seuraa kisoja livenä!

Seuraa junnujen reissua Sulkisliiton Instagramissa.

Kuva Malin Melleri / Söderkulla Sulkapallo-Badminton