Joukkue-EM: Miehet loistivat toisena kisapäivänä

2020 European Men´s & Women’s Team Championships
11.-16.2.2020, Lievin, Ranska
Continental Team Championships

Suomi-Norja 4-1

-Miesten ottelut menivät eilen hyvin. Norjaa vastaan Kalle ja Joakim pelasivat vakuuttavat kaksinpelit. Iikalla kesti hetken löytää oma peli ja oikea taktiikka mutta sen jälkeen matsissa ei ollutkaan enää mitään ongelmia. Oskari pelasi vielä hieman puolikuntoisena ja väsyi nopeasti, mutta voitto Joakimin kanssa oli ihan otettavissa. Oman matsipallon (epäonnistunut) ratkaisulyönti jääköön elämään jonkinlaisena legendana. Anton ja Eetu ottivat varman voiton omastaan, päävalmentaja Anu Nieminen kommentoi.

Tulokset

Suomi-Portugali 5-0

-Portugalia vastaan jatkettiin yhtä vakuuttavasti, kun Kalle, Eetu ja Joakim hoitivat kaksinpelit hyvillä peleillä. Joakim ja Anton voittivat hyvän portugalilaisparin tiukasti kahdessa erässä ja ainoa kolmieräinen matsi oli Iikan ja Eetun nelinpeli jossa Eetun peli takkusi ensimmäisessä erässä, mutta tasonnoston jälkeen Portugalin pari ei enää pysynyt pelissä mukana, Nieminen jatkaa.

Tulokset

Suomi-Tšekki 0-5

-Naisten ottelu Tšekkiä vastaan oli vaikea. Pallot olivat suhteellisen hitaita ja Tšekin tytöt pystyivät painostamaan kaksinpeleissä paremmin takakentälle. Hannan kaksinpeli oli hieno taistelu, mutta omia virheitä tuli hieman liikaa. Nelinpeleissä pallorallit olivat pitkiä, mutta ne usein päättyivät tsekkiläisten hyvin sijoitettuihin hyökkäyksiin, joista puolustuslyönnit jäivät liian lyhyiksi. Taistelu ja asenne oli kaikilla kuitenkin hyvä vaikka voittoja ei saatukaan, Nieminen päättää.

Tulokset

Pelejä voi seurata livenä Badminton Europen suoratoiston kautta