Mies- ja naisjoukueiden EM-kisat starttaavat huomenna – tässä ovat Suomen joukkueet

2020 European Men´s & Women’s Team Championships
11.-16.2.2020, Lievin, Ranska
Continental Team Championships

Suomea edustavat Airi Mikkelä, Maija Krzywacki, Nella Siilasmaa, Hanna Karkaus ja Nella Nyqvist sekä Anton Kaisti, Oskari Larkimo, Kalle Koljonen, Eetu Heino, Iikka Heino ja Joakim Oldorff.

Pelit alkavat miesten osalta huomenna ottelulla Ukrainaa vastaan, naiset ottavat mittaa Turkista.

Tutustu tästä otteluohjelmaan

-Miesten joukkue-EM kisoissa olemme sijoitettuja ja odotuksena on tietenkin se, että päästään ryhmästä eteenpäin. Kovin vastustaja tulee vastaan heti ensimmäisessä matsissa, kun kohdataan Ukraina. Muut ottelut ovat selkeästi helpompia joten ensimmäisen pelin tulos ratkaisee luultavimmin ryhmävaiheesta eteenpäin pääsyn. Naisten puolella ryhmämme sijoitettuna maana on Turkki, joilla riittää kovia pelaajia kaikkiin peleihin. Turkki on selkeä ennakkosuosikki mutta muissa otteluissa odotan, että pystymme ottamaan voittoja. On tosi hienoa lähteä kisaamaan, joukkuekisat ovat kuitenkin sulkapallossa niin harvinaista herkkua, päävalmentaja Anu Nieminen kommentoi Ranskasta.

Pelejä voi seurata livenä Badminton Europen suoratoiston kautta