Oldorff ja Monnberg voittivat Portugalin kisan

XI Portugese International Junior Championships 2019
29.11-2.12.2019, Caldas da Rainha, Portugali
Junior International Series

Joakim Oldorff ja Jannica Monnberg kaatoivat finaalissa isäntämaa Portugalin Rodrigo Almerian ja Mariana Nevesin 21-15 21-15.

-Kotiyleisö kannusti finaalissa omiaan kovaa, mutta peli eteni kyllä koko ajan meidän johdolla, valmentaja Antti Rajasärkkä kommentoi.

-Näin hyvä menestys oli aika yllätys. Peli lähti kulkemaan ekalta kierrokselta asti hyvin, ja siitä oli hyvä jatkaa peli kerrallaan eteenpäin, Joakim Oldorff kertoi.

-Erien alut olivat ehkä vähän hakemista, mutta pidettiin sitten hyökkäys hyvin ja päästiin viemään peliä, Jannica Monnberg mietti.

Muutenkin suomalaiset pärjäsivät kisassa hyvin.

-Jokke pääsi kaksarissa välieriin, jossa hävisi lopulta tiukan kolmieräisen tanskalaiselle Møllerille, joka voitti lopulta kisan. Kova peli, jossa nyt tällä kertaa ratkaiseva muutama piste kääntyi kaverille, Rajasärkkä kertoi.

-Julia Salonen pääsi kvartsiin asti, jossa selvä tappio myös kisan voittajalle, sveitsiläiselle Pelupessylle. Pitkä ja hyvin liikkuva sveitsiläinen pelasi virheettömästi, eikä Julia saanut palloa jäämään millään hänen kenttäänsä, vaan pitkätkin pallorallit kääntyivät lopulta sveitsiläiselle, hän jatkoi.

-Nelinpelissä Julia ja Jannica hävisivät toisella kierroksella espanjalaisparille. Se peli ratkesi syöttö- ja palautuspeliin – ei löytynyt paikkaa palautuksille niin, että päästäisiin kisaamaan hyökkäysmahdollisuudesta. Espanjalaiset pääsivät sitten heti ensimmäisillä lyönneillä niskan päälle ja napsimaan pisteitä, hän päätti.

Suomalaisten ottelut ja tulokset