Airi Mikkelä ylsi semifinaaliin Welsh Internationalissa

Victor Welsh International 2019
27.-30.11.2019, Cardiff, Wales
International series
Palkintosumma 10 000 USD

Tokion olympialaisiin tähtäävä Airi Mikkelä pelasi itsensä semifinaaliin Walesissa. Hän hävisi ratkaisevan semifinaaliottelun kisan ykkösisijoitetulle, saksalaiselle Fabienne Deprezille, joka sai finaalista kaulaansa hopeamitalin. Naisten kaksinpelin voiton vei lopulta espanjalainen Clara Azurmendi.

-Olen onnellinen, että sain kisasta voittoja ja hyvän lopputuloksen. Minulla on ollut haastava jakso ja olen kamppaillut pelini ja itsevarmuuteni kanssa kentällä. Olen tosi kiitollinen perheelleni, ystävilleni ja poikaystävälleni, jotka ovat aina tukenani ja uskovat minuun silloinkin, kun mieli on maassa ja olen valmis luovuttamaan, Airi Mikkelä kommentoi urheilijasivullaan Facebookissa.

Airi Mikkelän ottelut ja tulokset

Voittajat

Seuraavaksi Mikkelä suuntaa ONEX/K&D GRAPHICS Internationaliin Jenkkeihin.