Valmennuskeskuksen pelaajat Sloveniassa – Korhonen paras suomalainen

Victor Slovenia Future Series 2019
21.-24.1.2019, Brezice, Slovenia
Future Series

Suomesta osallistui mittava joukko torstaina karsinnalla startanneeseen Slovenian kisaan. Kisassa nähtiin B-maajoukkuepelaajia, Puolustusvoimain urheilukoululaisia ja nuoria huippuja sekä valmennuskeskuksen sparripelaajia.

Kisan paras suomalainen oli B-maajoukkuepelaaja Joonas Korhonen, joka pelasi itsensä miesten kaksinpelin kvartsiin. Ensimmäisellä kierroksella kaatui unkarilainen Gergo Pytel 21-11 21-14. Toisen kierroksen vastus kroatialainen Filip Spoljarek tarjosi jo astetta kovemman vastuksen, kolmieräinen trilleri päättyi kuitenkin suomalaispelaajan tuuletuksiin 18-21 21-19 17-21. Ratkaisevassa ottelussa nähtiin huipputiukka ensimmäinen erä, jonka intialainen Talar Laa vei lopulta omiin nimiinsä 20-22. Lopulta toinen erä heltisi intialaiselle selkein numeroin 21-9.

Joonas Korhosen tulokset

Kaikkien suomalaisten ottelut ja tulokset