Suomalaiset huippupelaajat Saksan ja Unkarin kisoissa tällä viikolla

Tokyo Teamista Eetu Heino kisaa SaarLorLux Openissa ja Kalle Koljonen Hungarian Internationalissa.

SaarLorLux Open
29.10-3.11.2019, Saarbrucken, Saksa
BWF Tour Super 100
Palkintosumma 75 000 USD

Eetu Heino otti avauskierroksella Saksan Saarbruckenissa voiton saksalaisesta Felix Hammesista lukemin 21-17 21-14. Tänään keskviikkona vastus kovenee huomattavasti, kun edessä on peli intialaista, kisan kahdeksanneksi sijoitettua Lakshya Senia vastaan. Airi Mikkelä starttaa kisaurakkansa tänään ottelulla kiinalaista Zheng Shu Yata vastaan. SaarLorLux Openiin osallistui myös Joonas Korhonen, joka kärsi eilen tappion malesialaiselle Chong Yee Hanille 21-14 22-20.

Suomalaisten ottelut ja tulokset SaarLorLux Openissa

Kisasta on suoratoisto

44th YONEX Hungarian International Championships 2019
30.10-2.11.2019, Budaörs, Unkari
International Challenge
Palkintosumma 25 000 USD

Kalle Koljosen kisa Unkarissa starttaa huomenna torstaina pelillä italialaista Fabio Caponioa vastaan. Samaan kisaan osallistuvat myös maajoukkupelaajat Anton Kaisti ja Oskari Larkimo, jotka kohtaavat ensimmäisellä kierroksella korealaiskaksikon. Korealaisparin maailmanranking miesten nelinpelissä on tällä hetkellä 159, mutta he ovat parhaimmillaan olleet sijalla 20 (2018). Hienoa peliä siis varmasti luvassa! Larkimo pelaa kisassa myös mixtiä Sonja Pekkolan kanssa ja Kaisti Inalotta Suutarisen kanssa. Sonja ja Inalotta osallistuvat myös naisten nelinpeliin.

Suomalaisten ottelut ja tulokset Hungarian Internationalissa

Kisasta on suoratoisto