Juniori-MM Yksilökilpailun toinen kisapäivä

Juniori-MM, Kazan, Venäjä
Päivän teemana tuntui olevan “pelaajat vähenevät ja pelit kovenevat”. Suomalaisittain saldona oli yksi voitto, pari niukkaa tappiota ja monta täystyrmäystä.

Sekanelinpeleissä Tony Lindelöf ja Julia Salonen pelasivat tiukan pelin perulaista paria Novoa/Medosa Rosell vastaan. Hyvällä yhteispelillä perulaiset saivat napattua ottelusta niukan voiton luvuin 17-21, 21-15, 21-16. Toinen tasainen peli oli Juuso Kuoppala/Noora Nokkala vastaan ruotsalaiset Hansson/Wang. Ruotsalaiset olivat kuitenkin juuri sen verran parempia, että voitto heille 21-16, 21-17. Kolmannessa sekanelinpelissä Safin Emran ja Tuuli Vasikkaniemi saivat kovan oppitunnin malesialaiselta parilta Haikal/Row – lopputulos 21-9, 21-3.

Naisten kaksinpelissä Tuuli Vasikkaniemi kohtasi nopean ja kovalyöntisen intialaisen Tasnim Mirin, eikä voittajasta ollut epäilystä. Voitto Intiaan 21-4, 21-8. Johanna Kelavuorella oli samalainen kohtalo korealaisen Bo Hyun Seon käsittelyssä, luvut 21-3, 21-8.

Miesten kaksinpelissä eilen malesialaisen Shun Yang Leen kaatanut Joakim Oldorff sai tänään vastaansa vuorostaan indonesialainen Christian Adinatan. He olivat kohdanneet kerran jo joukkuekisassa, joten etukäteen oli jo tiedossa, miten monipuolinen pelaaja tulee vastaan: hänellä on jokaisesta paikasta monta hyvää hämättyä vaihtoehtoa ja lisäksi hän on todella hyvä ennakoimaan, mihin seuraava lyönti tulee. Eilinen vahva peli kuitenkin antoi luottoa, että aasialaisia pystytään kyllä kaatamaan. Adinata oli kyllä edelleen liian vahva – voitto hänelle 21-9, 21-14 – ja pisteitäkin tuli tasan yhtä paljon kuin joukkuekisassa, mutta pelillisesti tällä kertaa oltiin pidemmällä.

Illan nelinpeleissä kiinalaiset Lin ja Zhou hurjastelivat Johannan ja Nooran yli 21-4, 21-5 ja samoin kävi Julialle ja Tuulille venäläisten Kurdyukovan ja Shapovalovan käsittelyssä: 21-11, 21-4. Molemmat venäläiset ovat muuten tulossa Finnish Junioriin kahden viikon päästä.

Miesten nelinpelissä Joakim ja Tony onnistuivat ottamaan päivän ainoan suomalaisvoiton, kun norjalaispari Gataullin/Huus kaatuivat riemukkaasti 21-18, 21-13! Safin ja Juuso puolestaan törmäsivät malesialaisseinään nimeltään Ching/Lwi – tappio 21-10, 21-5.

Näin 32 parhaan joukkoon jatkavat suomalaisista vain Tony ja Joakim nelinpelissä. Keskiviikkona klo 16.00 vastaan tulevat indonesialaiset Dwiki Rafian Restu ja Bernadus Bakas Kusuma Wardana.

Suora stream:  https://www.youtube.com/channel/UCtmrlo2NwMxbrlLeXr1cKKw (day 3, kenttää ei tiedä etukäteen, mutta sen näkee Live Scoresta)

Tulospalvelu ja Live Score:  https://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=268B0065-3AAA-4B50-9BD6-BF23A583F850