Juniori-MM: Yksilökisan ensimmäinen päivä

Yksilökilpailun ensimmäisen päivän kohokohta suomalaisittain oli Joakim Oldorffin ottama vakuuttava voitto malesialaisesta Shun Yang Leestä. Lähes tunnin kestänyt kovatasoinen kolmieräinen mittelö päättyi Joakimin viiden pisteen putkeen. Lopulta voittolukemat kirjattiin 20-22, 21-16, 21-16. Lieneekö kukaan suomalainen voittanut koskaan malesialaista MM-kisoissa? Ainakaan ihan jokapäiväistä herkkua moinen ei ole!

Päivän muut suomalaisvoitot napattiin Keski-Aasian pienempien sulkapallomaiden pelaajista. Johanna Kelavuori pyöritteli Uzbekistanin Kunduzoy Ollaberganovan nurin 21-7, 21-10, Tuuli Vasikkaniemi kaatoi Kazakhstanin Vassilissa Li-Zhe-Yun 24-22, 21-13 ja miesten nelinpelissä Tony Lindelöf ja Joakim Oldorff niputtivat kazakhstanilaiset Bogdan Nazarovin ja Andrey Shalaginin 21-10, 21-9.

Niukat tappiot avauspeleissään kokivat Safin Emran Unkarin Kristof Tothille 18-21, 17-21, Tony Lindelöf Liettuan Jonas Petkusille 15-21, 20-22 sekä Julia Salonen kovalyöntiselle tsekkiläiselle Katerina Mikelovalle 19-21, 17-21.

Tiistaina jatketaan sekanelinpelin ensimmäisellä kierroksella sekä kaksin- ja nelinpelien toisilla kierroksilla. Voit seurata suomalaisten onnistumisia entistä kovempia vastustajia vastaan tästä (tulospalvelu ja Live Score): https://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=268B0065-3AAA-4B50-9BD6-BF23A583F850&c=FIN

Suora stream kaikilta kentiltä: https://www.youtube.com/channel/UCtmrlo2NwMxbrlLeXr1cKKw

Valitettavasti etukäteen ei voi tietää, millä kentällä mikin peli pelataan, vaan kaikki ottelut pelataan aina vapautuvilla kentillä ottelujärjestyksen mukaisesti. Kunkin pelin kentän näkee ottelun aikana vain Live Scoresta, sitä ei tule näkyviin tulossivuille ennen ottelun päättymistä.