Suomalaiset tällä viikolla pelikentillä Belgiassa ja Australiassa

Eetu Heino, Kalle Koljonen ja Airi Mikkelä metsästävät pisteitä ympäri maailmaa.

Yonex Belgian International 2019
11.-14.9.2019, Leuven, Belgia
International Challenge
25 000 USD

Eetu Heino otti torstai aamuna hienon avauskierroksen voiton kisan kahdeksanneksi sijoitetusta kuubalaisesta Osleni Guerrerosta. Peli oli selvä kahdessa erässä 21-17 21-12. Toisella kierroksella vastaan asettunut intialainen Lakshya Sen tiputti kuitenkin suomalaisen kisasta lukemin 21-15 21-10.

-Ensimmäinen peli meni hyvin ja ei ollut isompia ongelmia. Toisessa tuntui, että vastustaja oli vaan nopeampi ja olin koko ajan jäljessä, Eetu Heino kommentoi.

Eetun ottelut ja tulokset

South Australia International 2019
12.-15.9.2019, Adelaide, Australia
International Challenge
25 000 USD

Kalle Koljonen otti avausvoiton australialaisesta Yian Xiestä ja latasi taululle vakuuttavat 21-8 21-9. Toisella kierroksella vastaan tullut malesialainen oli kuitenkin tällä kertaa liikaa, sillä suomalainen karsiuitui kisasta ottelussaan Tze Yong Ngtä vastaan erin 21-16 21-16. Tavoitimme Kalle Koljosen Australiasta.

-Peli oli hiukan parempaa, kuin Ukrainassa. Tuli pelattua vähän väliä aika hyvin, mutta sitten heti perään tuli aikamoisia aivopierumomentteja, että se vähän mitätöi sitten ne hyvät asiat mitä teki. Peli meni parempaan suuntaan viime viikkoon verrattuna, mutta paljon on vielä parannettavaa, että olisin itse tyytyväinen peliini, hän kommentoi.

Koljonen jatkaa seuraavaksi ensi viikolla alkavaan Sydney Internationaliin.

Samaan kisaan osallistui myös Airi Mikkelä, joka voitti australialaisen Sally Fun 21-10 21-12. Turnauksen kakkoseksi sijoitettu Mikkelä kohtasi toisella kierroksella taiwanilaisen Chiu Pin Chianin, jolle hävisi erin 17-21 24-22 21-10.

Suomalaisten ottelut ja tulokset