Ukrainan kisasta pettymys suomalaisille: Pelasin ala-arvoisesti

Kalle Koljonen karsiutui avausottelussaan, Eetu Heino toisella kierroksella.

RSL Kharkiv International 2019
4.-8.9.2019, Kharkiv, Ukraina
International Challenge
Palkintosumma 25 000 USD

Tokyo Team -pelaajat Kalle Koljonen ja Eetu Heino lähtivät kisaan hyvistä lähtöasetelmista.

Kisan kahdeksanneksi sijoitetulla Kalle Koljosella oli vastassa hollantilainen Joran Kweekel (MR166). Ennakkosuosikkina peliin lähtenyt Koljonen taipui kuitenkin vastustajalle kahden tiukan erän jälkeen 27-25 23-21.

-Aika ala-arvoista peliä tällä kertaa. Todella passiivista peliä koko matsin ajan. Annoin vastustajalle aikalailla kaikki avaimet voittoon. Tolla pelillä mitä pelasin niin ei oikeastaan voinut olla muuta lopputulosta, kuin häviö. Mutta näitä huonoja päiviä tulee vähän väliä ja niistä täytyy ottaa opiksi. Nyt olen menossa Australiaan, 15 tunnin lento on edessä ihan kohta puolin, Kalle Koljonen kertoi.

Eetu Heino pelasi avausottelunsa saksalaista Kai Schaeferia vastaan (MR86). Heino voitti pelin selvästi 21-14 21-17. Toisella kierroksella vastus koveni huomattavasti, kun verkon taakse asettui kisan kolmanneksi sijoitettu espanjalainen Pablo Abian (MR62). Abian voitti pelin 18-21 21-14 21-12.

-Eka peli oli tosi hyvä. Toisessa oli hyviä hetkiä, mutta liikaa samalaisuutta, mitä näkynyt, että kärsivällisyys ei pidä, Eetu Heino kommentoi. Heino pelaa tällä viikolla Belgiassa.

Suomalaisten ottelut ja tulokset