Pitkällä leirillä huikea meininki

Leiri kokosi Pajulahteen kaikki taitavat liittoryhmäpelaajamme alle 13-vuotiaista alle 19-vuotiaisiin sekä aikuisten maajoukkueen.

27.-31.7 Pajulahdessa sulat viuhuivat, kun lähes 100 sulkapalloilijaa oli mukana pitkällä leirillä. Ohjelmassa oli oheisten ja lajitreenien lisäksi mm. Antidoping-luento ja koko leirin kruunannut Get together, johon kaikki sulkapalloilijat osallistuivat yhdessä. Entertainment-vastaava Lauri Nuorteva oli suunnitellut aivan huikean spektaakkelin, jossa joukkueisiin jaettujen ryhmien tuli suorittaa erilaisia tehtäviä yhdessä, jotta he saivat pelastettua U-15 ikäryhmän vastuuvalmentaja Mikko “Zila” Franssilan kidnappaajan kynsistä. Naurun remakka täytti Iso-Kukkasen rannat, kun yhteensä lähes 70 kananmunaa lensi ilmassa ja parin heittämää munaa yritettiin saada ehjänä kiinni mitä erilaisimmin tekniikoin. Anu Niemisen kinkkisessä tietovisassa vaadittiin Zila-tuntemusta ja Pexin öliö-haasteessa notkeutta. Hämmennystä aiheuttanut Toffee-leikki kulminoitui naurun purskahduksiin. Eetun pisteellä keilattiin ja Sonjan kanssa jokainen ryhmä keksi oman esityksen Jari Litmasen kentällä nähtyä loppuspektaakkelia varten. Kiitos kaikille valmentajille ja pelaajille hienosta leiristä! Ohessa muutama kuvamuisto leiriltä. Täältä löydät niitä lisää.

Tutustu liittoryhmätoimintaan valmennuskeskuksen sivuilla.