Koljonen otti upean voiton huippuvastustajasta Intiassa

Tokyo Team -pelaaja Kalle Koljonen otti tänään torstaina yhden uransa kovimmista voitoista kukistamalla kisan kuudenneksi sijoitetun indonesialainen Shesar Hiren Rhustaviton, joka komeilee maailman listan sijalla 27.

IDBI Federal Life Insurance Hyderabad Open 2019
6.-11.8.2019, Hyderabad, Intia
BWF Tour Super 100
Palkintosumma 75 000 USD

Pelin jälkeen tavoitettu Koljonen oli syystäkin huippufiiliksillä.

-Tänään tuli kyllä pelattua taktisesti yksi fiksuimmista peleistä mitä olen pelannut. En päästänyt indonesialaista montaa kertaa sen omalle mukavuusalueelle. Hän lopulta alkoi hiukan turhautumaan, kun ei tullut yhtään ilmaisia pisteitä ja ehkä joskus yritti epätoivoisistakin paikoista ratkaista, mitkä lopulta ilmeni virheinä. Omassa pelissä taas toimi sisäänpeluu ja todella nopeat pushit etukentältä takakentälle. Smashitkin meni aikalailla rajaa hipoen kun pääsin sellaiseen tilanteeseen, Koljonen viestitti Hyderabadista.

Peli Rhustavitoa vastaan päättyi 23-21 21-15.

Eilinen avausvastus Andre Marteen kaatui kolmessa erässä 18-21 21-17 21-15.

Kalle kohtaa huomenna IDBI Federal Life Insurance Hyderabad Openin puolivälierässä korealaisen Heo Kwan Heen (MR 50).

Kaikki ottelut ja tulokset