Kalle Koljonen puolivälierään Mongoliassa

Tokyo Team -pelaaja Kalle Koljonen osallistui Mongolia Internationaliin Ulaanbaatarissa.

Mongolia International Challenge
25.-30.6.2019, Ulaanbaatar, Mongolia
International Challenge
Palkintosumma 25 000 USD

Kalle Koljonen kommentoi loistavasti sujuneita ensimmäisen ja toisen kierroksen pelejä eilen torstaina.

-Todella haastavat olosuhteet pelata. Pelataan todella nopeilla palloilla. Pallot lentää testissä 60cm yli kentästä. Tässä turnauksessa on tärkeää olla ajoissa verkolla, niin sitten hallitsee hyvin peliä. Tämän päivän peli puolalaista vastaan oli todella vaikea ja ekassa erässä johdin 16-12, mutta sitten tuli pelattua todella tyhmästi ja passiivisesti loppu ja turpaahan siinä tuli. 2. ja 3.erässä olin henkisesti paljon vahvempi, kuin hän ja tein vähemmän tyhmiä ratkaisuja, kuin hän. Molemmat erät oli 16-16 tilanteessa ja onneksi pystyin pelaamaan hyvällä laadulla lopussa. Huomenna Thaimaan poika vastassa ja lähdetään sekin tietenkin voittamaan, Koljonen kertoi Mongoliasta.

Tänään perjantain puolivälierässä oli vastassa thaimaalainen Pannawit Thongnuam, jolle Koljonen kuitenkin taipui 19-21 13-21.

Olympiapaikkaa tavoitteleva Koljonen osallistuu seuraavaksi White Nights 2019 ja Russian Open 2019 -kisoihin.

Ottelut ja tulokset