Airi Mikkelälle hopeaa Mauritiukselta

Airi Mikkelä ylsi loistavaan suoritukseen Mauritius Internationalissa.

FLEET Mauritius International 2019
13.-16.6.2019, Quatre Bornes, Mauritius
International series
Palkintosumma 10 000 USD

Airi Mikkelä voitti torstaina avausvastustajansa Aurelie Alletin murskaavasti 21-11 21-7.

-Aika perus ensimmäisen kierroksen matsi. Totuttelua halliin ja niin eespäin. Ei ollut kummoinen vastus. Halli on vähän vaikea pelata tai ei näe helposti ja pallotkin vähän oudot ehkä. Lämmintä täällä on 20-25 astetta, kun on talvi, Mikkelä viesitti Mauritiukselta.

Toisella kierroksella vastassa oli malesialainen Dharshinie Vasigaran, josta Airi otti myös vahvan voiton 21-10 21-11.

Lauantaina puolivälierässä ja välierässä vastustajat kovenivat huomattavasti, kun kentälle saapuivat slovakialainen Martina Repiska ja australialainen Louisa Ma. Airi onnistui voittamaan molemmat vastustajat suoraan kahdessa erässä ja finaalipaikka oli hänen.

-Jee! Tosi kovaa sai taistella tänään kyllä! Martinahan on mun hyvä kaveri ja erittäin tuttu vastus, niin totta kai tuli pitkää rallia. Sitten tää aussi semissä oli kans sellanen juoksija ja haki tosi hyvin pallot, että ei kyllä ilmaseiksi tullut pisteitä. Mulla ehkä vähän heilahteli peli molemmissa matseissa, mutta näköjään 9-16 ja 2-10 tappioasemastakin voi hyvin voittaa vielä, Airi kommentoi.

Sunnuntain finaalipelissä vastassa oli Thet Htar Thuzar Myanmarista. Hän vei lopulta koko kisan voiton onnistumalla finaalissa suomalaista vastaan 21-10 21-19.

-Toinen sija tällä kertaa. En onnistunut tänään pelaamaan parasta peliäni ja vastustaja pelasi todella hyvin. Olen kuitenkin tyytyväinen tulokseen ja peliini tällä viikolla. Nyt lähden kotimatkalle, palaudun ja valmistaudun Euroopan kisoihin, Airi kertoi.

Ottelut ja tulokset