Liittoryhmäleirit edessä ja takana – tsekkaa meininki!

Pajulahdesta on hädin tuskin päästy kotiin, kun tulossa on jo heinäkuun pitkä leiri. Ilmoittaudu mukaan nyt! U13-ikäluokka sai myös uuden vastuuvalmentajan, mutta kenet?

Toukokuussa Pajulahdessa järjestetty liittoryhmien peruskuntoleiri sujui mainiosti. Leirillä oli hyvä tekemisen meininki ja iloinen fiilis koko ajan. Valmentajina leirillä olivat Saara Hynninen, Antti Rajasärkkä, Jyri Aalto, Pekka Sarasjärvi, Eetu Hautajoki ja Mikko Franssila. Tuuraavana leiripäällikkönä hyöri Sulkapalloliiton koulutus- ja nuorisopäällikkö Tommi Saksa.

-En hypännyt täysin tuntemattomaan, sillä olin tuurannut valmennuspäällikkö Vellu Melleriä osittain aiemminkin liittoryhmäleirillä. Isoin haaste oli aikataulu, koska olimme monessa asiassa myöhässä. Kaikki sujui joka tapauksessa hienosti ja pelaajat saivat hyvän leirin, hyvässä hengessä. Pajulahden valmennuskeskus tarjoaa huikeat puitteet eri ikäisten leirittämiseen samaan aikaan. Tilat taipuvat mitä monimuotoisempaan tekemiseen, Tommi Saksa hehkuttaa.

Kokosimme pienen kuvakirjaston leiriltä, tsekkaa meininki tästä 

Leirin tunnelmiin voi palata myös fiilistelemällä videopätkiä.

U13-treenit täydessä käynnissä

Julkaissut Sulkapalloliitto Lauantaina 25. toukokuuta 2019

🔥Liittoryhmäleiri on LIT!!! 🔥

Julkaissut Sulkapalloliitto Lauantaina 25. toukokuuta 2019

U15- ryhmällä päivän ensimmäinen lajitreeni menossa. Tavoitteena pallovarmuus ja oman pelifilosofian kehittäminen.

Julkaissut Sulkapalloliitto Lauantaina 25. toukokuuta 2019

U17/19 ryhmällä kunnon hikijumppa. Karistetaan unihiekat silmistä!#pkleiri #nopainnogain #cama

Julkaissut Sulkapalloliitto Perjantaina 24. toukokuuta 2019

 

Lisää videoita Sulkisliiton Facebook-sivuilla!

Liittoryhmien Pitkä leiri järjestetään 27.-31.7 Pajulahdessa.

Ilmoittautuminen on nyt auki ja se päättyy 5.7. Ilmoittaudu mukaan tästä.

U13-ikäluokalle on löytynyt varsinainen tähtivalmentaja, kun maajoukkuepelaaja ja hallitseva naisten nelinpelin suomenmestari Sonja Pekkola aloittaa ryhmän vastuuvalmentajana.

-Halusin mukaan, koska saan tästä lisäkokemusta tulevaa ammattiani eli liikunnanopettajuutta ajatellen. Olen valmentanut 10 vuotta ja koen, että minulla on annettavaa jokaiselle meidän nuorelle pelaajalle.

-Minun tavoitteeni valmentajana on tutustua jokaiseen pelaajaani. Vain niin pystyn valmentajana antamaan kaikkeni. Tavoitteeni on myös suunnitella pelaajan ja huoltajan kanssa sellainen polku, jota kaikki ovat valmiita seuraamaan. Tehdään tästä nuorille pelaajille hieno ja ikimuistoinen matka! Kaikki loppu on plussaa.

-Pääsin itse mukaan liittoryhmätoimintaan aika myöhään, koska en kilpaillut nuorena. Kaikki ottivat minut kuitenki heti hyvin mukaan ja parhaita ja hauskimpia valmentajia leireillä olivat Sami Parikka ja Vellu Melleri. Myös Saara Hynnisen kanssa olen saanut monet hyvät naurut! Saara aina uskoi minuun täysillä! Muistan myös uimahypyt rannassa sekä jalkapallo- ja ultimatepelit lajitreenien ohella, Sonja kertoo.

Tutustu liittoryhmiin

U13

U15

U17

U19 

Yhteistyössä Suomen Sulkapalloliitto ja Liikuntakeskus Pajulahti