Tenavasta tähdeksi – Eetu Heino

Paraisilta kotoisin oleva Eetu Heino hakeutui ala-asteella koulun sulkapallokerhoon.

Aktiivinen poika harrasti myös pesäpalloa, jalkapalloa, käsipalloa ja jääkiekkoa. Sulkis valikoitui lajiksi isosiskon jalanjäljisä. Armeijan jälkeen, kun Eetu alkoi voittaa kisoja, hän mietti ensimmäistä kertaa realistisesti ammattiurheilijaksi pääsemistä. Eetun paras sijoitus sulkapallon maailmanlistalla on miesten kaksinpelissä 66:s. Eetu myös valmentaa junnuja.

-4-5-vuotiaat ovat juuri sopivassa iässä aloittamaan sulkapallon. Sulkapallo on fyysinen laji. Kun pidemmälle mennään lajissa pärjää lopulta se, joka osaa parhaiten käyttää omia ominaisuuksiaan, Eetu kertoo.

Paraisten Badmintonia edustava Eetu Heino voitti vuonna 2014 Helsingissä järjestetyn Finnish International Championships -turnauksen miesten kaksinpelissä. Huhtikuussa 2015 järjestetyssä Finnish Openissa Heino pelasi itsensä hopealle. Heino on hallitseva miesten kaksinpelin Suomen mestari. Eetun palkintokaapissa komeilee myös miesjoukkueiden EM-pronssimitali helmikuulta 2014. Eetun seura Ranskan sarjassa on BC Chambly Oise.

Seuraa Eetua: https://www.instagram.com/eetuheino/

http://bwfbadminton.com/player/54484/eetu-heino

https://www.facebook.com/EetuHeinoOfficial/