Kaisti ja Suutarinen Slovenia Internationalin finaaliin!

FZ Forza Slovenia International 2019
15.-18.5.2019, Medvode, Slovenia
International Series
Palkintosumma 10 000 USD

Maajoukkuepelaaja Anton Kaisti ja Inalotta Suutarinen pelaavat huomenna sekanelinpelin finaalissa englantilaispari Gregory Mairsia ja Victoria Williamsia vastaan. Kaisti ja Suutarinen ovat kaataneet matkalla finaaliin ranskalais-, englatilais- ja puolalaisparit suoraan kahdessa erässä.

-Parannettu peliä joka pelissä. Semifinaali tuli yllättävän helposti. Finaalissa kyllä selvästi kovimmat vastustajat. Viimeksi Virossa hävittiin heille semifinaalissa. Nyt koitetaan revanssia, Anton Kaisti kertoi.

Anton Kaisti ja Inalotta Suutarisen finaaliottelu huomenna klo 11, Suomen aikaa.
Tapahtumasta on Badminton Europen suoratoisto.

Anton Kaistin ja Inalotta Suutarisen tulokset

Kaisti & Suutarinen – Villeger & Bauer, Ranska 21-17 21-19
Kaisti & Suutarinen – Stallwood & Tolman, Englanti 21-8 21-9
Kaisti & Suutarinen – Cybulski & Marczak, Puola 21-13 15-9, retired

Miesten kaksinpelissä kisaan osallistuvat Kalle Koljonen, Eetu Heino ja Iikka Heino. He kaikki voittivat ensimmäisen kierroksen ottelut, mutta hävisivät toisella kierroksella. Kalle Koljonen voitti intialaisen Kartikey Gulshan Kumarin, mutta kisan viidenneksi sijoitettu tanskalainen Kim Bruun oli liian kova vastus eilen torstaina.

-Pelien alut molemmissa peleissä oli tosi huonoja. Ensimmäisessä pelissä olin ekan erän alussa tosi passiivinen ja annoin vastustajan tehdä kaikkea mitä hän halusi. Lopulta, kun otin aloitteen sain voitettua Kumarin aika helposti ilman mitään ongelmia. Toisen pelin alku lähti huonosti käyntiin, kun vatsani oli tosi huonossa kunnossa. Pelin aikana vatsa asettui kohdilleen ja pystyin sen jälkeen keskittymään peliin. Sitten olikin tosi tasaista, mutta valitettavasti Kim Bruun oli lopussa hiukan parempi kuin minä. Olosuhteet huomioon ottaen ihan hyvä peli ja jos olisin ollut 100% kunnossa, ois varmasti ollut täysin eri peli, Kalle Koljonen kommentoi Medvodesta.

Eetu Heino otti ensimmäisellä kierroksella voiton serbialaisesta Luka Milicista. Toisen kierroksen peli tanskalaista Mads Christophersenia vastaan oli kolmieräinen, mutta voitto meni vastustajalle.

-Eka peli tuli rutiinilla. Toisessa eka erä hyvää. Sen jälkeen meni kaikki pieleen. Ei tässä auta muu, kuin palata maanantaina normaaliin työntekoon ja jatkaa eteenpäin, pettynyt Heino viestitti Sloveniasta.

Iikka Heino kohtasi kohtasi ensimmäisellä kierroksella ukrainalaisen Kyrylo Leonovin ja voitti suoraan kahdessa erässä. Toisella kierroksella vastaan tullut espanjalainen, kisan kolmanneksi sijoitettu Luis Enrique Penalver oli kuitenkin liian kova ja lähetti Heinon kotimatkalle.

-Peli kulki huomattavasti paremmin, kuin viime viikolla Tanskassa. Oma peli alkoi pikkuhiljaa löytyä paremmin. Kroppa oli aika väsynyt kovasta treenijaksosta, se näkyi täällä Sloveniassa. Nyt on aikaa pelata treenimatseja ja vähän keventää kohti Espanjaa, Iikka Heino kertoi.

Kaikki suomalaisten ottelut ja tulokset