Tokyo Teamin olympiakarsintakauden starttiin mahtui onnistumisia ja pettymyksiä

Airi Mikkelä kisasi Brazil International Challengessa ja kohtasi ensimmäisellä kierroksella ukrainalaisen Maria Ulitinan. Mikkelä oli kohdannut Ulitinan pelikentällä aikaisemmin kaksi kertaa, joista tuoreimman Airi oli voittanut Hungarian Internationalissa viime syksynä. Ukrainalaisen sijoitus maailmanlistalla tällä hetkellä 121, Airin sijoitus 111.

Tällä kertaa vastustaja onnistui kuitenkin paremmin ja lähetti suomalaisen kotimatkalle 21-19 21-16 tuloksella.

-Olympiakarsintakausi ei alkanut ihan niin kuin olisin toivonut. Yritän kuitenkin pysyä positiivisella mielellä, uskoa itseeni ja jatkaa kovaa työn tekemistä, Mikkelä kuvasi fiiliksiään Facebookin urheilijasivuillaan.

Tulokset

Eetu Heino osallistui ranskalaisseuransa BC Chambly Oisen mestaruustaistoon viikonloppuna. Seura voitti Ranskan mestaruuden. Eetu pelaa Chamblyssa kolmatta kauttaan.

-Pelasin finaalissa kaksieräisen matsin Leo Rossia vastaan. Huomasin, että hänellä oli älytön latinki, joten päätin vain pelata kärsivällisesti ja antaa pojan pelata itsensä ulos. Tiukka peli oli finaalissa. Voitettiin ratkaisevassa mixtissä, kun normaali peli päättyi 4-4. On mahtavaa olla osa noin upeaa joukkuetta, Heino kertoi.

Seuraavaksi koko Tokyo Team suuntaa Tanskan kisaan, joka alkaa karsinnoilla torstaina. Heidän lisäkseen kentällä nähdään maajoukkuepelaajat Iikka Heino ja Anton Kaisti parinsa Inalotta Suutarisen kanssa. Paikalla Tanskassa on myös päävalmentaja Anu Nieminen.

LI-NING Denmark Challenge 2019
9.-12.5.2019, Farum, Tanska
International Challenge
Palkintosumma 25 000 USD

Suomalaisten ottelut ja tulokset

KUVAT JERE KOKKO