Energiaa Sulkapallosta!

Suomen Sulkapalloliitto ja Pörssiklubin sulkapallojaos järjestivät tukitapahtuman olympiavalmennusryhmä Tokyo Teamille Talihallissa 2.5.Heti Vapun jälkeen osuneet pelit sujuivat hauskoissa ja hikisissä merkeissä. Tapahtuma koostui kahdesta osasta. Ensin osallistujat pelasivat Talihallissa nelinpelejä, joissa mukana oli Tokyo Team -pelaaja Kalle Koljonen. Airi Mikkelä ja Eetu Heino olivat Brasiliassa ja Ranskassa pelaamassa, eivätkä siten pystyneet osallistumaan. Pelien jälkeen siirryttiin iltapalalle Pörssiklubille. Illan aikana Pörssiklubilla kuultiin Fortumin toimitusjohtajan Pekka Lundmarkin esitys Energia ja ilmastonmuutos, jota kommentoi työ- ja elinkeinoministeriön kansliapäällikkö Jari Gustafsson.

-Pelit olivat erittäin tasokkaita ja esitykset sekä keskustelu Pörssiklubilla huippuluokkaa. Suuri kiitos kaikille osallistujille sekä tapahtuman onnistumisesta että Tokyo Teamille kohdennetusta tuesta, Sulkapalloliiton toiminnajohtaja Mika Heinonen sanoi.

Kyseessä oli järjestyksessään toinen Pörssiklubin sulkapallojaoksen kanssa järjestetty Tokyo Team -tapahtuma. Edellinen vastaava tapahtuma pidettiin helmikuussa 2018.