Airi Mikkelä pelaa huomenna Brasiliassa

Tokyo Team -pelaaja Airi Mikkelä aloittaa olympiakarsintaukauden pelillä ukrainalaista Maria Ulitinaa vastaan.

34th Brazil International Challenge 2019
1.-5.5.2019, Campinas, Brazil
International Challenge
Palkintosumma 25 000 USD

Mikkelä on kohdannut Ulitinan pelikentällä aikaisemmin kaksi kertaa, joista tuoremmain Airi voitti Hungarian Internationalissa viime syksynä. Ukrainalaisen sijotus maailmanlistalla tällä hetkellä 121, Airin sijoitus 111.

-Vastustaja on paha ja vähän arvaamaton, että saattaa olla tosi kova tai sitten ei nappaakkaan pelata. Pitää siis olla itse skarppina ja  valmis, Airi Mikkelä kommentoi Brasiliasta.

Airi Mikkelällä on kokemusta olympiakarsintakaudesta. Hän kisasi paikasta Rion olympialaisiin Nanna Vainiota vastaan, mutta Nanna meni viimeisessä kisassa ohi Airin. Kysyimme Airilta, millä fiiliksillä hän lähtee karsintakauteen.

-Rento fiilis ja kiva päästä kisaamaan paljon. Tiedän kokemuksesta, että tämä vuosi tulee olemaan täynnä seikkailuja, kokemuksia ja suuria tunteita. Mä koen, ettei tämä ole mitenkään perus kausi ja kyllä sen kisoissa huomaa kaikista, että the heat is on. European Gamesejä odotan, kun se tapahtuma on suuri ja ei niin kuin perus kisat. Olen valmistautunut siten, että olen yrittänyt rentoutua, ladata akkuja ja hoitaa lennot, hotellit, treenikentät sun muut ajoissa kuntoon. Nyt voin keskittyä vain pelaamiseen, Airi kertoo.

Kaikki ottelut ja tulokset