Suomalaisten esitys Hollannissa jäi vaisuksi

Tokyo Team -pelaaja Airi Mikkelä ja sekanelinpelipari Anton Kaisti ja Inalotta Suutarinen osallistuivat Dutch Internationaliin Wateringenissa.

20th Victor Dutch International 2019
11.-14.4.2019, Wateringen, Hollanti
International Series
Palkintosumma 10 000 USD

Airi Mikkelä voitti ensimmäisellä kierroksella saksalaisvastustaja Brid Stepperin suoraan kahdessa erässä 22-20 21-15. Seuraavaksi vastassa oli tanskalainen Line Christophersen, jolle Mikkelä hävisi kolmannessa erässä 21-9 15-21 21-6.

-Tänään en saanut omasta pelistäni kiinni ollenkaan, mutta annoin silti hyvän vastuksen ja voitin erän Tanskan talenttia Line Christopherseniä vastaan. Juuri tällä hetkellä olen super turhautunut tämän päiväiseen peliini, mutta samaan aikaan tiedän, että onnistumiset ja epäonnistumiset ovat osa tätä matkaa. Täytyy vain palata treemaan ja jatkaa työn tekemistä, Airi Mikkelä kirjoitti Facebookissa pelin jälkeen.

Line Christophersen voitti lopulta naisten kaksinpelin finaalin espanjalaista Clara Azurmendia vastaan.

Kisaan osallistui myös sekanelinpelipari Anton Kaisti ja Inalotta Suutarinen. Heillä oli ensimmäisellä kierroksella vastassa Jack Macgregor, Skotlanti ja Sian Kelly, Englanti. Vastustajat voittivat tiukan ottelun 21-19 21-19.

Kaikki ottelut ja tulokset

KUVAT JARMO KOSKELA