Heinoille kovaa kyytiä Puolassa

Veljekset Iikka ja Eetu Heino osallistuivat Polish Openiin Częstochowassa.

YONEX Polish Open 2019
28.-31.3.2019, Częstochowa, Puola
International Challenge
Palkintosumma 25 000 USD

Tokyo Team -pelaaja Eetu Heino ja maajoukkuepelaaja Iikka Heino karsiutuivat molemmat avausottelussaan. Eetu Heino pelasi indonesialaista Gatjra Piliang Fiqihila Cupua vastaan, jonka tämän hetkinen maailmanlistan sijoitus on 116. Heino itse pitää listan sijaa 82. Peli oli selvä kahdessa erässä indonesialaisen viedessä voiton 21-19 21-15.

-En pystynyt pelaamaan tarpeeksi kärsivällisesti tänään. Vastustajalla oli hyvä puolustus ja pelasin liian agressiivisesti. Nyt vaan kotiin valmistautumaan Finnish Openiin, Heino viestitti Puolasta.

Iikka Heino pelasi ranskalaista, kisan kuudenneksi sijoitettua Toma Junior Popovia vastaan. Ranskalaisen maailman ranking on tällä hetkellä 59, Iikka Heino löytyy sijalta 100. Popov pelasi vahvasti ja karsi Iikan kisasta lukemin 21-15 21-16.

-Puolan kisa oli mulle tosi iso pettymys ja vaikea kisa. Vähän pitkä kisaputki painoi kroppaa ja muutenkin ollut paljon matkustusta, niin oli vaikea saada kropasta irti. Tokassa erässä ajoittain sain peliä ihan hyvin käyntiin, mutta se ei kuitenkaan riitä, että pelaa 10 palloa hyvin Popovin tasoista pelaajaa vastaan. Nyt on onneksi kotikisat ja saa treenata kotona rauhassa, eikä tarvitse matkustaa kisoihin, Iikka Heino kommentoi.

Kaikki ottelut ja tulokset