Heinon voittoputki päättyi puolivälierään Orleansissa

Tokyo Team -pelaaja Eetu Heino osallistuu parhaillaan Orleans Mastersiin Ranskassa.

Orleans Masters 2019
19.-24.3.2019, Orleans, Ranska
BWF Tour Super 100
Palkintosumma 75 000 USD

Upean kisan pelannut Heino kohtasi puolivälierässä ranskalaisen Thomas Rouxelin. Rouxelin sijoitus maailmalistalla on tällä hetkellä 59. Eetu Heino löytyy saman listan sijalta 83. Miehet ovat kohdanneet kansainvälisillä pelikentillä viisi kertaa ja näistä neljä on päättynyt Rouxelin voittoon. Tämän vuoden German Openissa Heino hävisi Rouxelille tiukasti kolmannessa erässä. Kolmieräiseksi trilleriksi muodostui myös tämä kohtaaminen, sillä Rpuxel vei voiton puolivälierässä lukemin 26-28 21-14 21-18.

-Harmittava tappio. Kaikkeni tein, mutta ei riittänyt tänään. Muutama virhe lopussa harmittaa, mutta kokonaisuutena ihan hyvä kisa. Ei muuta kuin lisää duunia ja eteenpäin, Heino kommentoi.

Kaikki ottelut ja tulokset