Orleans Masters: Eetu Heino upealla pelillä puolivälieriin!

Tokyo Team -pelaaja Eetu Heino osallistuu parhaillaan Orleans Mastersiin Ranskassa.

Orleans Masters 2019
19.-24.3.2019, Orleans, Ranska
BWF Tour Super 100
Palkintosumma 75 000 USD

Eetu Heino otti eilen vakuuttavan voiton ranskalaisesta Lucas Claerboutista avausottelussaan Ranskassa. Tänään torstaina edessä oli avauskierrosta isompi haaste, sillä Eetu sai vastaansa kisan kolmanneksi sijoitetun japanilaisen Yu Igarashin (MR 45).

Heino pelasi koko ottelun vahvasti ja pystyi ratkaisemaan pelin suoraan kahdessa erässä.

-Aika samanlainen peli, kuin eilen. Pääsin viemään peliä, niin silloin tuntui, että on hallussa. Onneksi sain väännettyä kahdessa erässä. Huomenna taas uusi työpäivä, mutta on tää raskas peli, Heino huokasi ottelun jälkeen pilke silmäkulmassa.

Huomisessa puolivälierässä Heino kohtaa ranskalaisen Thomas Rouxelin. Rouxelin sijoitus maailmalistalla on tällä hetkellä 59. Eetu Heino löytyy saman listan sijalta 83. Miehet ovat kohdanneet kansainvälisillä pelikentillä viisi kertaa ja näistä neljä on päättynyt Rouxelin voittoon. Tämän vuoden German Openissa Heino hävisi Rouxelille tiukasti kolmannessa erässä, joten tasainen taistelu on varmasti luvassa. Suomen liput liehumaan!

Katso Eetu Heinon haastattelu

Kaikki ottelut ja tulokset