Koljonen pääkisaan Sveitsissä

Tokyo Team -pelaaja Kalle Koljonen onnistui karsintojen molemmissa peleissä ja eteni varmanoloisesti jatkoon.

Yonex Swiss Open 2019
12.-17.3.2019, Basel, Sveitsi
HSBC BWF World Tour Super 300
Palkintosumma 150 000 USD

Tokyo Team -pelaajat Eetu Heino ja Kalle Koljonen ovat parhaillaan Sveitsissä. Eilen karsinnoilla alkanut Swiss Open on täydessä käynnissä. Kalle Koljonen pelasi karsinnoissa kaksi voitokasta ottelua itävaltalaista Luka Wraberia ja japanilaista Koki Watanabea vastaan.

-Ensimmäinen peli tuli kyllä helposti Lukaa vastaan. Pelasin itse hyvin, eikä Luka saanut oikein pelistä kiinni koko matsin aikana. Toinen matsi oli taas itseltäni tosi hyvää ja kärsivällistä peliä. Varsnkin toisen erän loppu, kun sain 13-17 tilanteesta kahdeksan pistettä putkeen ja voitin 21-17. Fysiikka on nyt alkanut kehittymään sille tasolle, että jaksan painaa kaksi erää laadukasta peliä, mutta on siinä vielä paljon kehitettävää. Nyt palautumaan ja seuraavaksi haastamaan brasilialaista, Koljonen kommentoi.

Suomalainen kohtaa pääkisan ensimmäisellä kierroksella brasilailaisen Ygor Coelhon, jonka sijoitus maailmanlistalla on 60. Koljosen ranking tällä hetkellä 96.

Eetu Heino voitti karsinnan ensimmäisellä kierroksella sveitsiläisen Tobias Kuenzin kolmessa erässä. Toisessa karsintaottelussa vastaan tullut ruotsalainen Felix Burested oli kuitenkin liikaa ja Heinon tie päättyi karsintaan.

-Ei ollut optimaalinen peli. Pettynyt fiilis jäi, kun en pystynyt parempaan. Nyt taas takaisin Suomeen ja lisää treeniä, Heino kommentoi.

Kaikki ottelut ja tulokset