Suomalaisille pettymys German Openissa

Tokyo Team -pelaajat Eetu Heino ja Kalle Koljonen eivät pärjänneet Saksassa, paikka pääkisassa jäi haaveeksi. 

Yonex German Open 2019
26.2.-3.3.2019, Muelheim an der Ruhr, Saksa
HSBC BWF Tour Super 300
Palkintosumma 150 000 dollaria

Eetu Heino kohtasi karsinnan ensimmäisellä kierroksella saksalaisen Alexander Rooversin. Peli loppui luovutusvoittoon 5-0 tilanteessa.

-Peli alkoi hyvin, muta vastustajan polvivamman kyllä huomasi, Eetu Heino kommentoi.

Seuraavaksi vastassa oli ranskalainen Thomas Rouxel. Tasainen ottelu venyi kolmanteen erään, mutta lopulta vastustaja veti pidemmän korren.

-Todella harmittava tappio. Vastustaja oli tuttu, pelataan samassa joukkueessa. Pienet asiat ratkaisi pelin, mutta ei valitettavasti itselle edullisella tavalla, Heino viestitti Saksasta.

-Eetun matsi Rouxelia vastaan oli voitettavissa. Toisessa erässä Eetu pelasi vapautuneesti ja terävästi ja pääsi koko ajan johtamaan peliä ja teki oikeita valintoja, mutta ensimmäisessä ja kolmannessa erässä peli oli aavistuksen tahmeaa ja meni vähän liian yksipuoliseksi, päävalmentaja Anu Nieminen kommentoi.

Kalle Koljonen kohtasi karisnnan ensimmäisellä kierroksella tanskalaisen Rasmus Messerschmidtin. Tasainen, kolmieräinen taistelu päättyi kuitenkin suomalaisen tappioon.

-Kalle pelasi Messerschmidtiä vastaan ensimmäisessä erässä tosi hyvää peliä, selkeästi parempaa kuin ennen. Hänellä ikävä kyllä tempo laski toisessa ja kolmannessa erässä, jolloin peli ei ollut enää riittävän hyvää. Fysiikkaa pitää parantaa vielä huomattavasti, mutta on tosi positiivista, että uusi pelityyli alkaa nyt löytyä ja se myös toimii, Nieminen kommentoi.

Kaikki ottelut ja tulokset